Pieptul de pui taiat cubulete se prajeste in uleiul de masline la foc mic. Cand puiul este gata se adauga usturoiul si se mai prajeste 2 minute. Adăugam apoi smântâna peste carnea de pui și gorgonzola mărunțită. Tinem pe foc mic și amestecăm ușor până când brânza se topește. Adăugăm puțin   Read More ...

Categories: Fel principal

Recent Recipes

Piept de pui cu...

Posted on May - 7 - 2016

0 Comment

Sos alb (chaud –...

Posted on Apr - 24 - 2016

0 Comment

Cartofi inabusiti cu marar...

Posted on Apr - 24 - 2016

0 Comment

Recent posts

Hello world!

Posted on Apr - 24 - 2016

1 Comment

Sponsors

  • Reliable web hosting from WebHostingHub.com.
  • Domain name search and availability check by PCNames.com.
  • Website and logo design contests at DesignContest.com.
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.