Adaugata de retetar on May - 7 - 2016 in Fel principal
Ingrediente
  • 7-800g piept de pui tăiat cubulete
  • 3-5 căței usturoi tocați
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 100-200 g gorgonzola (1 triunghi)
  • 250 - 375 ml smântână pentru gătit sau smântână foarte grasa
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • oregano uscat sau verde
Bucatarie cu: Timp de gatit: 25 min. Portii: 2 persoane

Pieptul de pui taiat cubulete se prajeste in uleiul de masline la foc mic. Cand puiul este gata se adauga usturoiul si se mai prajeste 2 minute. Adăugam apoi smântâna peste carnea de pui și gorgonzola mărunțită. Tinem pe foc mic și amestecăm ușor până când brânza se topește.

Adăugăm puțin oregano uscat sau verde și este gata!

Meal: Food type:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Recent Recipes

Piept de pui cu...

Posted on May - 7 - 2016

0 Comment

Sos alb (chaud –...

Posted on Apr - 24 - 2016

0 Comment

Cartofi inabusiti cu marar...

Posted on Apr - 24 - 2016

0 Comment

Recent posts

Hello world!

Posted on Apr - 24 - 2016

1 Comment

Sponsors

  • Reliable web hosting from WebHostingHub.com.
  • Domain name search and availability check by PCNames.com.
  • Website and logo design contests at DesignContest.com.
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.